woensdag 15 augustus 2012

Surprise!

Volgende week gaat Jai, de directeur van Better Future India, trouwen. Na zijn bruiloft gaat hij op huwelijksreis en daarna gaan wij alweer terug naar Nederland. Gisteren was de laatste dag dat we met het hele team op kantoor waren.

De collega's hadden bedacht om een verrassingsfeestje te organiseren. Tegens ons hadden ze gezegd dat het een verrassingsfeestje voor Jai zou zijn om zijn laatste dagen als vrijgezel te vieren. Tegen Jai hadden ze echter gezegd dat het een verrassingsfeestje voor ons zou zijn om het samenzijn van de afgelopen maanden te vieren en afscheid te nemen. Het feestje zou bij een freelancer thuis zijn, onder het mom dat haar zoon jarig was.

En zo krijg je grappige taferelen. In het geheim waren zowel Jai als wij het verrassingsfeestje aan het voorbereiden. Ondertussen een verjaardagscadeautje voor de jongen gekocht (anders valt het misschien op dat hij niet echt jarig is). En in de taxi op weg naar het feestje met z'n allen Lang zal hij leven geoefend. Wij genoten ervan dat Jai niets door leek te hebben en Jai was in zijn nopjes omdat wij niks doorhadden. En de collega's hadden nog de grootste lol.

Op het feestje zelf kwam de grote onthulling: het feestje was zowel voor ons als voor Jai. We hadden een hele leuke avond met mooie woorden, cadeautjes, een prachtig lied, een grappige quiz en heerlijk eten.

De collega's zullen er voorlopig nog wel niet over uitgepraat zijn, wat voor een goed complot ze voor ons opgezet hadden. We zijn nog 2,5 week hier, maar ik begin ze nu al te missen.